Toon filters
Sluit filters

"Seerose"

Duitsland, Sleeswijk-Holstein, Süssauer Strand/Ostsee

  • Happy Home
Al vanaf:
€815,-
Bekijk Aanbod

Informatie "Seerose"

In het kleine paradijs van welzijn, bestaande uit twee verdiepingen, bevindt u zich direct aan het Süssauer strand. Hier kan u zich met het hele gezin goed voelen.Op slechts een paar meter van de Baltische Zee, kunt u hier heerlijk ontspannen in de sauna, voor de open haard binnen, of kunt u genieten op het terras in de zon met een frisse zeebries.

Het strand Süssauer is een lang natuurlijk strand, waarop honden los gelaten mogen worden. Het is de 'mooi-weer corner "Ostholstein buurt van het eiland Fehmarn. Voor kinderen is er genoeg ruimte om stoom af te blazen in de grote speeltuin welke beschikbaar is voor de gasten direct achter de dijk.

Voor vissers biedt het strand Süssauer een unieke zeeforel route. Voor sportvissers zijn handige gereedschappen beschikbaar.

Om nogmaals te benoemen, de omgeving biedt veel belovende bestemmingen: de Baltische badplaats Großenbrode, het Schleswig-Holstein Lake District, de Hansa Park Sierksdorf en het eiland Fehmarn, inclusief haai en het maritieme centrum, een ezel park en de 'Noah's Ark'. Ook Denemarken is slechts een korte afstand.

Goed onderhouden fietspaden openen het prachtige landschap van Sleeswijk-Holstein. Fietsen kunnen ter plaatse worden gehuurd.

Ideale omstandigheden voor een gevarieerde strandvakantie!

Vanaf 2016: Gratis Wifi in huis! (max. 2 GB per week per boeking, max. 3 stuks per woning)

Andere huizen in dit Ferienhausdorf: DSH700 - DSH796.

Populair in Duitsland

Ontwikkeld door Luv Design